skip to Main Content
Terug naar Nieuws

We hopen dat je een heerlijke zomer hebt gehad! Wij hebben, nadat een deel van de band nog aanwezig was op de New Wine zomerconferentie, genoten van een paar weken rust. Maar: de vakantie is weer voorbij, school en werk gaan weer beginnen..
dus tijd voor een korte update van onze kant.

Nieuw kerstalbum

We zijn ontzettend enthousiast over onze plannen voor komend najaar! Het gaat er echt van komen: een heus LEV kerstalbum. Je hebt het misschien al ergens voorbij zien komen, maar net voor de zomer zijn we de studio ingegaan om een nieuwe cd
op te nemen. Een cd met 10 kerstliederen, precies zoals je van LEV gewend bent. Nieuw geschreven, Nederlandstalige liederen en een aantal bekende kerstklassiekers om heerlijk mee te zingen. Best gek om midden in de zomer al volop in kerstsferen te raken, maar hoe meer we er mee bezig zijn, hoe meer zin we er in krijgen.

Concerttour Kerst met LEV | Wat een geweldige nacht!
Na de enthousiaste reacties op de uitverkochte kerstconcerten van de afgelopen twee jaar, hebben we besloten dit jaar kerst eens echt goed te vieren. Enerzijds dus door het uitbrengen van een eigen kerstalbum, maar daarnaast hebben we ook een feestelijke kersttour door Nederland gepland. Hopelijk ook bij jou in de buurt! Kom ook en laat je meenemen naar die geweldige nacht, 2000 jaar geleden, toen de Zoon van God werd geboren in een eenvoudige stal in Bethlehem. Vier samen met ons de geboorte van Jezus en ontdek wat Zijn komst naar de wereld voor jou vandaag betekent. Je kunt je kaartjes alvast bestellen via truetickets.nl/lev.

Vriend van LEV

Het is vanaf nu ook mogelijk om, Vriend of Familievriend van LEV te worden! Als je tijdens het reserveren voor een van onze concerten besluit Vriend van LEV te worden, ontvang je als welkomstcadeau eenmalig twee gratis toegangskaarten voor het desbetreffende concert. Word je Familievriend dan krijg je twee volwassentickets en twee kindertickets cadeau. Word je op een ander moment vriend, dan geven we je graag een ander cadeau om je te bedanken voor je vriendschap. Op onze website bandlev.nl/vrienden kun je meer informatie vinden over Vrienden van LEV.

Data kersttour:

Vrijdag 7 december – Amersfoort
Zondag 9 december – Middelburg
Vrijdag 14 december – Gouda
Zaterdag 15 december – Vriezenveen
Zondag 16 december – Surhuisterveen
Donderdag 20 december – Zwolle
Vrijdag 21 december – Arnhem
Zaterdag 22 december – Zwijndrecht

[wolf_button text=”Reserveer tickets” url=”https://truetickets.nl/lev” color=”accent-color” size=”medium” type=”square” target=”_blank” icon=”fa-adjust” icon_position=”after”]

We hopen je te zien tijdens één van onze concerten!

Groeten
Hessel, Onne, Pieter, Jelmer, Freek en Liesbeth

Back To Top