Skip to content
Terug naar Home

Deel je onze missie?

Ben je ondernemer en draag je de missie van LEV een warm hart toe? Zou je met je onderneming graag een bijdrage leveren aan de creatie van kwalitatief hoogwaardige christelijke muziek in Nederland?

Doe dan mee en word zakenvriend!

Om zo veel mogelijk mensen met onze liederen te bemoedigen en te inspireren, willen we ons graag nog meer richten op het maken van online muziekvideo’s, die we op regelmatige basis online willen verspreiden.

Met jouw hulp kunnen we deze ambitie waarmaken! Als zakenvriend help je namelijk direct mee bij het bereiken van (nieuw) publiek, door te investeren in professionele christelijke muziekvideoproducties.

Lees meer

Stel, ik word zakenvriend,
hoe ziet onze samenwerking er dan uit?

We delen de missie; een hart voor God, muziek en mensen. Wij zetten onze creativiteit en muzikaliteit in en vragen van jou een jaarlijkse financiële bijdrage (van minimaal € 350,-) die wij gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe liederen en bijpassende muziekvideo’s. Op deze manier draag jij direct bij aan het creëren van een groter bereik en een (bemoedigende, inspirerende en prikkelende) impact op mensenlevens.

We ontmoeten elkaar persoonlijk, tijdens onze zakenvrienden-ontmoetingen. Een gezellig moment van samenzijn en live muziek, waarbij je de bandleden ontmoet, maar ook mede-ondernemers leert kennen die de missie van LEV net als jij een warm hart toe dragen. Als zakenvriend krijg je onze muziek natuurlijk als een van de eerste te zien en te horen. En we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

En nu?
Meld je hieronder direct aan, of stuur een mailtje naar zakenvrienden@bandlev.nl om meer informatie te ontvangen.

Word zakenvriend

Je bent zakenvriend omdat je gelooft in onze missie en hiervan deel wil uitmaken.

Ja, ik word zakenvriend van LEV

    Mobiel nummer is niet verplicht maar helpt ons om sneller contact op te nemen zo nodig.    Jaarlijkse bijdrage, aanpasbaar per kalenderjaar en verlengd tot wederopzegging. Voor de betaling sturen wij u jaarlijks een factuur; dat is wel zo makkelijk voor uw administratie.

    Factuur naar een ander adres?

    Zakenvrienden van LEV

    Back To Top