LEV bij Spoorzone Tilburg

LEV maakt nieuwe Nederlandstalige muziek met een eerlijke boodschap om te bemoedigen en inspireren. Heb jij net als LEV, hart voor God, muziek en mensen en wil jij de missie van LEV ondersteunen? Dat kan!

Word vriend van LEV
Voor een jaarlijkse bijdrage van €39,50 kun jij Vriend van LEV worden en zo de missie van LEV ondersteunen. Ga jij meestal met je partner/gezin naar de concerten van LEV? Dan kun je er ook voor kiezen om Familievriend van LEV te worden. Voor slechts €55,00 per jaar kun jij met je hele gezin van de voordelen genieten. Als je met een ander bedrag wilt bijdragen, kun je dit natuurlijk ook op het formulier aangeven.

Cadeau!
Als je tijdens het reserveren voor een van onze concerten besluit Vriend van LEV te worden, ontvang je als welkomstcadeau eenmalig twee gratis toegangskaarten voor het desbetreffende concert. Word je Familievriend dan krijg je twee volwassentickets en twee kindertickets cadeau. Word je op een ander moment vriend, dan geven we je graag een ander cadeau om je te bedanken voor je vriendschap.

Wat krijg je ervoor terug?
Als vriend mag je van ons het volgende verwachten:

  • Ieder nieuw album krijgt je gratis en als eerste toegestuurd.
  • Gratis toegang tot een jaarlijks uniek Vrienden van LEV-evenement.
  • Uiteraard houden we je op de hoogte van onze plannen en concerten.

Betaling
Het bedrag wordt jaarlijks automatisch van je rekening afgeschreven door Stichting LEV. Als je via de kaartreservering Vriend van LEV wordt, wordt de eerste betaling door TrueTickets afgeschreven en de daaropvolgende jaren door LEV.

Goed om te weten
Je kunt op elk moment Vriend van LEV worden. Je vriendschap met LEV wordt tot
wederopzegging jaarlijks automatisch verlengd. Wil je opzeggen dan kan dit door een mailtje te sturen aan vrienden@bandlev.nl. Je incasso wordt dan stopgezet en via de mail krijg je een bevestiging van je opzegging. Reeds afgeschreven bedrag voor desbetreffend jaar ontvang je van ons niet retour.

Voorwaarden
Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Als je lid wordt in juli 2018, betekent dit dat je lidmaatschap loopt tot en met 31 december 2018. Met ingang van het nieuwe jaar wordt je lidmaatschap automatisch verlengd, tenzij je opzegt. In januari worden de kosten voor je lidmaatschap afgeschreven voor dat jaar.

Wil je na opzegging, op een later moment, toch weer vriend van LEV? Dat kan, mail dan even naar vrienden@bandlev.nl. Je krijgt dan weer alle jaarlijkse voordelen, zoals hierboven beschreven. Let op: het welkomstcadeau ontvang je alleen als je voor het eerst vriend van LEV wordt.