skip to Main Content
Terug naar Nieuws

Het is alweer even geleden dat we iets van ons lieten horen, dus hoogste tijd voor een update. Onze voorjaarsplannen konden als gevolg van Corona helaas niet doorgaan. Een dag voor de presentatie van ons nieuwe album, werden de maatregelen aangekondigd en mochten evenementen geen doorgang meer vinden.

Oh wat hadden we de nieuwe liedjes graag aan jullie laten horen en de verhalen erachter aan je vertelt. Maar opnieuw beseffen we dat maar weinig maakbaar is in het leven. Mooi hoe liedjes die we vorig jaar schreven, nu ook relevant blijven en soms ook weer een nieuwe dimensie krijgen. Jaag niet naar de wind, je kunt haar toch niet vangen. Een lied dat ontstond vanuit gesprekken over de maakbaarheid van het leven. Ook in deze tijd merken we weer des te meer dat alles wat we denken te kunnen controleren of zelf in de hand te hebben, in 1 oogwenk weer anders kan zijn. Ondanks dat de tijd en onze plannen veranderden, veranderde ons hart en onze missie niet: hart voor God, muziek en mensen, Mensen bemoedigen heeft ons hart, juist in een tijd als deze. We wilden op andere manieren hier toch heel graag mee doorgaan. Dus begonnen we opnieuw met het schrijven van nieuwe liedjes én planden we wat online concertjes, om onze muziek toch bij de mensen te brengen. Toen bekend werd dat we weer buiten mochten samenkomen, besloten we tuinconcerten aan te bieden. Naar de mensen toe, mensen ontmoeten, samen zingen. We hebben al 4 bijzonder mooie avonden achter de rug, waarvan we nog steeds nagenieten. Ook zelf werden we hier opnieuw door bemoedigd. In de zomer hebben we tijd genomen om te ontspannen en uit te rusten, maar ook vooruit te kijken naar het najaar. De najaarstour staat gepland en we hopen deze, in
aangepaste vorm, passend bij de situatie en maatregelen, toch te laten doorgaan. Om zodoende toch het verhaal van dansen in de regen te vertellen!

Back To Top