skip to Main Content
Terug naar Nieuws

Op 1 oktober verschijnt het nieuwe album van LEV. De titel van dit derde album is ‘morgen dans je weer’.  Deze titel omvat wat de band met de cd wil vertellen en bereiken. Op het album ‘morgen dans je weer’ staan twaalf nieuwe, Nederlandstalige liederen die het leven met God bezingen op de mooie en de moeilijke momenten. Door de teksten en melodieën heen wil de band de luisteraar wijzen op de God die hoop en perspectief geeft. De combinatie van liederen voor samenzang en luisterliedjes maken van dit album een veelzijdig geheel.

Voor dit album heeft LEV samenwerking opgezocht met verschillende tekstschrijvers (o.a. Matthijn Buwalda, Kees Kraayenoord, Reyer van Drongelen en Harold ten Cate). De band heeft zelf, onder leiding van producer Rob Buis, muzikale arrangementen gemaakt, wat het album tot een prachtig geheel heeft gemaakt. Naast het samenwerken met tekstschrijvers en een producer, zijn Freek en Liesbeth op vocaal gebied gecoacht door Joke Buis, een zeer ervaren en talentvolle zangcoach.

Voor het eerst zal LEV haar nieuwe album ook presenteren tijdens een presentatieconcert op 17 oktober. Graag neemt de band je mee in de verhalen achter de teksten en laat zij alle nieuwe nummers aan u horen.

In oktober zal de cd in de winkels verkrijgbaar zijn. U kunt het album nu al bestellen via de onderstaande link. De band hoopt dat de teksten voor velen een bemoediging mogen zijn, zoals ze dat ook zijn voor de bandleden zelf.

Back To Top