skip to Main Content
Terug naar Nieuws

Eindelijk is het dan zover: ons eerste kerstalbum is klaar! Het album met de titel ‘ Wat een geweldige nacht’ ligt inmiddels bij vele Vrienden van LEV al op de mat en is nu ook verkrijgbaar in de winkels!

Het voelt toch altijd weer als een geboorte; een nieuwe CD. Al in het begin van 2018 zijn we begonnen met schrijven, arrangeren en repeteren. Voor de zomer hebben de bandopnames al plaatsgevonden en in augustus de zangopnames. Daarna het proces van mixen, masteren, artwork maken, persen… en dan nu na al die maanden het eindproduct in onze handen.

We zijn er erg blij mee. Een kerstalbum in LEV stijl, eigen nieuwe liedjes, een paar vertalingen en 2 echte bekende meezingers. Uptempo, vrolijke liedjes, maar ook verstilde luisterliedjes. Fijn dat velen van jullie de CD al hebben besteld, dan kunnen jullie met kerst al hard meezingen.

Nu is voor ons een volgende fase aangebroken, namelijk voorbereiden op de kersttour. We zijn bezig een mooi programma samen te stellen en zien er naar uit
kerst met jullie te vieren!
We komen naar Amersfoort, Gouda, Vriezenveen, Surhuisterveen, Zwijndrecht, Zwolle, Middelburg en Arnhem en hopen jou daar te zien!

Je kunt je kaartjes bestellen via truetickets.nl/lev.

Back To Top