skip to Main Content
Terug naar Nieuws

Wow, wat hebben we genoten van de tour afgelopen voorjaar! Voor ons was het eigenlijk de eerste keer dat we een concertreeks verzorgden, met een eigen verhaal en eigen programma. En dat is heel goed bevallen. Wat geweldig dat zoveel mensen zijn gekomen. We zijn bemoedigd door de positieve reacties en dankbaar dat onze nummers doen waar ze voor geschreven zijn: mensen troosten en vernieuwde hoop geven.

Nu tijd om uit te rusten: zomervakantie. Een deel van de band speelt volgende week mee in de New Wine band tijdens de New Wine zomerconferentie. Altijd een bijzondere week, zeker met steeds weer de herinnering dat dit de plek is waar LEV is ontstaan. Dit jaar mogen we op zondagavond ook een concert geven, waarin we onze eigen nummers ten gehore brengen.

Als je even kijkt in onze agenda, zie je dat we het najaar ook niet stil zullen zitten. We hebben namelijk besloten de tour een vervolg te geven. In september, oktober en november doen we 12 plaatsen in Nederland aan met onze Morgen dans je weer-tour. Uiteraard weer samen met onze geweldige backing vocals. We hebben er ontzettend veel zin in en hopen velen van jullie daar (weer) te ontmoeten.

Een fijne zomer gewenst!

“In de stilte van de morgen, zing ik Heer U bent zo goed!”

Back To Top