skip to Main Content
Terug naar Nieuws

Tijd voor een korte update.

Nu we dit schrijven zijn we al halverwege onze tour. In april, mei en juni touren we met de hele band, aangevuld met geweldige backing vocals, door Nederland. We doen verschillende kerken aan en verzorgen een avondvullend programma rondom ons album ‘Morgen dans je weer’.

Wat hebben we al een prachtige avonden achter de rug in Bunschoten, Katwijk, Arnhem, Amersfoort en Assen. Het is bemoedigend om de enthousiaste reacties van bezoekers te horen en lezen! Geweldig dat onze nummers doen waarvoor ze geschreven zijn: mensen troosten, bemoedigen en soms nieuwe hoop geven. En wat mooi om te horen hoe onze nummers al uit volle borst worden meegezongen.

We genieten erg van het samen muziek maken en zijn gezegend met een super team om ons heen, die zorgen voor geluid, licht, beamer, foto’s en alle andere facilitaire zaken.

We hebben nog 4 avonden te gaan in Nieuwerkerk, Hattem, Wierden en Alkmaar. Mocht je nog geen kaartjes hebben besteld; kijk even in onze agenda.

Naast dat we druk zijn met de tour, zijn we ons ook aan het richten op het schrijven van nieuwe nummers. Er gaat altijd veel tijd overheen voor een idee/concept wordt uitgewerkt in het uiteindelijke resultaat. Leuk en inspirerend om weer na te denken over nieuwe thema’s.

We hopen jullie de komende tijd tijdens een van onze concerten te mogen ontmoeten!

Back To Top