skip to Main Content
Terug naar Nieuws

Terwijl we dit schrijven, zijn we halverwege onze najaarstour.
We hebben inmiddels 6 concerten achter de rug en we genieten er wederom volop van! Wat een voorrecht om dit te mogen doen. Om Gods hoopvolle boodschap door heel Nederland te laten horen en samen met alle bezoekers te beleven. Zelf worden we er steeds opnieuw ook weer door verrast en opgebouwd. Ongelofelijk dat het alweer een jaar geleden is dat ons album ‘Morgen dans je weer’ verscheen en hoe mooi is het dat het nog steeds zoveel mensen bemoedigt.

Eind november zullen we ons laatste tour concert geven, waarna we ons geheel gaan richten op het schrijven voor en opnemen van ons nieuwe album. Maar… we gaan het jaar 2016 wel heel bijzonder afsluiten. We hebben namelijk een leuk nieuwtje! Dit jaar kunt u kerst vieren met LEV! Op 18 december zullen we samen met Kees Kraayenoord een uniek kerstconcert organiseren, waarvoor we u van harte uitnodigen.

Luisteren naar mooie (kerst)muziek, naar inspirerende woorden en natuurlijk meezingen met bekende kerstliederen. Een bijzondere avond in de adventtijd, die geheel in het teken staat van het prachtige kerstverhaal.

Kaarten zijn te bestellen via:
www.zingenindekerk.nl

Kom, luister, geniet en zing mee!

Back To Top