skip to Main Content
Terug naar Nieuws

Terwijl we nog druk zijn met de tour n.a.v. ons nieuwe album ‘Tussen vrees en veiligheid’ kijken we al weer vooruit naar de maand december! Na het succes van vorig jaar in een uitverkochte Flambou keren we deze kerst terug naar Surhuisterveen. Daarnaast geven we een tweede kerstconcert in de Kruiskerk in Woerden.

We verheugen ons op 2 bijzondere kerstavonden! Een mooi verhaal, inspiratie met nieuwe en bekende kerstmuziek in de stijl die je van de band kent. Geniet van de gezellige sfeer, vuurkorven, glühwein, warme chocomelk, lekkere hapjes …

Met kerst denken we terug aan de geboorte van Jezus. Zijn komst bracht licht in de duisternis en Zijn leven zet onze levens in een nieuw perspectief. We zullen samen zingen van deze hoop die onze levens kleurt; een thema dat in veel van de liederen van LEV centraal staat.

Tijdens de concerten kun je luisteren naar nieuwe (kerst)liederen, maar we zullen natuurlijk ook bekende kerstklassiekers met elkaar zingen. LEV wordt voor deze avonden uitgebreid met extra zangers en zangeressen en met een cellist, die de liederen nog meer kleur zullen geven. Daarnaast zal er ruim de tijd zijn om elkaar te ontmoeten onder het genot van lekkere (warme) hapjes en drankjes. Nodig je vrienden of bekenden uit om samen een van deze bijzondere muzikale kerstavonden te beleven!

Tickets reserveren kan via www.triuetickets.nl/LEV

Back To Top