Beleef Kerst met LEV

23 Dec 2017 Surhuisterveen

Details

Aanvang : 19.30 uur
Evenement : Beleef Kerst met LEV
Adres : De Flambou | Jan Binneslaan 49 Surhuisterveen
Website : http://www.bandlev.nl

Beleef Kerst met LEV

Kom dit jaar naar een van de twee unieke kerstconcerten van LEV! Een mooi verhaal, inspiratie met nieuwe en bekende kerstmuziek in de stijl die je van de band kent. Geniet van de gezellige sfeer, vuurkorven, een hapje en een drankje…

Met kerst denken we terug aan de geboorte van Jezus. Zijn komst bracht licht in de duisternis en Zijn leven zet onze levens in een nieuw perspectief. We zullen samen zingen van deze hoop die ons levens kleurt; een thema dat in veel van de liederen van LEV centraal staat.

Tijdens de concerten zul je luisteren naar nieuwe (kerst)liederen, maar we zullen natuurlijk ook bekende kerstklassiekers met elkaar zingen. LEV wordt voor deze avonden uitgebreid met extra zangers en zangeressen en met een cellist, die de liederen nog meer kleur zullen geven. Daarnaast zal er ruim de tijd zijn om elkaar te ontmoeten onder het genot van lekkere (warme) hapjes en drankjes. Nodig je vrienden of bekenden uit om samen een van deze bijzondere muzikale kerstavonden te beleven!

Na het succes van vorig jaar keert de band deze kerst terug naar de Flambou in Surhuisterveen. Daarnaast geven we dit jaar een tweede concert in de Kruiskerk in Woerden.

Het is een concert met zitplaatsen en er is een pauze. Het concert zal om ongeveer 21.45 uur afgelopen zijn.