skip to Main Content
Terug naar Nieuws

We kijken terug op een bewogen en intensief 2019, waarin we persoonlijk, maar ook als band de hoogte- en dieptepunten van het leven hebben beleefd. We hebben het jaar afgesloten door samen met jullie kerst te vieren tijdens onze kerstconcerten. We hopen dat je, als je erbij bent geweest, net zo hebt genoten als wij; Wat was het een feest! En nu aan het begin van een nieuw jaar, willen we je graag wat meer vertellen over onze nieuwe CD en de daarbij horende voorjaarstour.

De titel van de nieuwe CD, die 7 februari uitkomt en jij als vriend als eerste ontvangt, is ‘Dansen in de regen’. Op deze CD staat het leven met God centraal, waarin je mag zijn als een kind; blij en onbevangen, vrij en vol verlangen. Een leven met hoogte- en dieptepunten, maar met het vertrouwen dat Hij goed is, altijd.

Je hoeft niet te schuilen voor het leven.
Zoek je geluk maar bij de Levende.
Als de wolken huilen, hoef je niet te schuilen,
maar mag je leren dansen in de regen.

Tour ‘Dansen in de regen’
Komende weken zullen we steeds iets meer vertellen over het nieuwe album, dat jij als vriend natuurlijk als eerste thuis ontvangt! Vanaf vandaag is het al wel mogelijk om kaartjes te bestellen voor de tour. We hebben concerten gepland op vier verschillende locaties. Tijdens het concert willen we het verhaal van ‘dansen in de regen’ graag aan je vertellen en laten we de nieuwe liederen aan je horen. Ook zo benieuwd? Bestel dan snel je kaarten!

Vrienden van LEV-event 2020
Dit event zijn we nog aan het plannen. We zullen zo spoedig mogelijk laten weten wanneer dit zal plaatsvinden zodat je hier als vriend bij kan zijn.

We hopen je te ontmoeten bij de voorjaarstour!

Jelmer, Pieter, Hessel, Onne, Liesbeth en Freek

Back To Top